LA NOSTRA PETITA HISTORIA:
El Carles Vilalta és l'actual propietari del Forn Vilalta. Des de fa més de trenta anys ha estat l'encarregat de recollir els valors i les experiències de les generacions que l'han precedit i saber transformar-les en quelcom valuós: una manera de fer pa adaptat als temps actuals però mantenint l'essència d'aquell pa que va començar a fer la seva besàvia al antic forn " La Competència" de Gironella. (continuar llegint) ....
Al 1929 l'Antònia Noguera es va posar al capdavant del primer Forn Vilalta, després van ser els seus fills , el Salvador i l'Emili, els qui van transmetre el valor de la professionalitat i la senzillesa al net, el Fermín, que juntament amb la Josefa, autèntica ànima del Forn Vilalta encara avui dia, van saber inculcar al Carles el seu compromís amb la qualitat i el bon saber fer.
Des de fa temps, el Carles Vilalta ha volgut recuperar els processos d’elaboració, utilitzant les farines i els ferments naturals, respectant els temps de repòs de cada peça de pa, aconseguint així, tornar a l’origen i deixar el camí preparat per que siguin els seus fills, l’Alba i l’Andreu, els encarregats de tancar el cercle.