Qui som

Què fem

On som

Contactar

  • LA NOSTRA PETITA HISTORIA:

     

    El Carles Vilalta és l'actual propietari del Forn Vilalta. Des de fa més de trenta anys ha estat l'encarregat de recollir els valors i les experiències de les generacions que l'han precedit i saber transformar-les en quelcom valuós: una manera de fer pa adaptat als temps actuals però mantenint l'essència  d'aquell pa que va començar a fer la seva besàvia al antic forn " La Competència" de Gironella.   (continuar llegint)  ....

     

    Al 1929 l'Antònia Noguera es va posar al capdavant del primer Forn Vilalta, després van ser els seus fills , el Salvador i l'Emili, els qui van transmetre el valor de la professionalitat i la senzillesa al net, el Fermín, que juntament amb la Josefa, autèntica ànima del Forn Vilalta  encara avui dia, van saber inculcar al Carles el seu compromís amb la qualitat i el bon saber fer.

     

    Des de fa temps, el Carles Vilalta ha volgut recuperar els processos d’elaboració, utilitzant les farines i els ferments naturals, respectant els temps de repòs de cada peça de pa, aconseguint així, tornar a l’origen i deixar el camí preparat per que siguin els seus fills, l’Alba i l’Andreu, els encarregats de tancar el cercle.

     

Política de privacitat

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Avís Legal

Política de cookies